Mikhayloff Модератор Команда форума high designer 9 Окт 2020 1,450 989 211 20 Апр 2023 #2 I guess you have to go in pharmacy Реакции: Inoi
gokhanss Участник портала 2 Апр 2023 12 1 12 20 Апр 2023 #3 Mikhayloff написал(а): I guess you have to go in pharmacy Нажмите для раскрытия... can you stop bothering me i'm looking for a job here you talk nonsense
Mikhayloff написал(а): I guess you have to go in pharmacy Нажмите для раскрытия... can you stop bothering me i'm looking for a job here you talk nonsense
Mikhayloff Модератор Команда форума high designer 9 Окт 2020 1,450 989 211 20 Апр 2023 #4 gokhanss написал(а): can you stop bothering me i'm looking for a job here you talk nonsense Нажмите для раскрытия... you just gave zero info about your "dream" tablet, leave more wishes, then we can help ya.
gokhanss написал(а): can you stop bothering me i'm looking for a job here you talk nonsense Нажмите для раскрытия... you just gave zero info about your "dream" tablet, leave more wishes, then we can help ya.
gokhanss Участник портала 2 Апр 2023 12 1 12 20 Апр 2023 #5 There will be home business franchise management in the tablet
Mikhayloff Модератор Команда форума high designer 9 Окт 2020 1,450 989 211 20 Апр 2023 #6 gokhanss написал(а): There will be home business franchise management in the tablet Нажмите для раскрытия... whats gamemode, whats lang. of code should be your "tablet"? etc. Mate, you gives nothing for us.
gokhanss написал(а): There will be home business franchise management in the tablet Нажмите для раскрытия... whats gamemode, whats lang. of code should be your "tablet"? etc. Mate, you gives nothing for us.
Inoi /dev/null VIP 15 Окт 2020 3,240 2,027 208 35 20 Апр 2023 #7 Mikhayloff написал(а): whats gamemode, whats lang. of code should be your "tablet"? etc. Mate, you gives nothing for us. Нажмите для раскрытия... это чел который писал тебе что 65 баксов за его заказ это дохуя а ты типа - оверпрайснутый челибос ну так, если чо а то ты серьёзно так поехал уже а тут ну дырка от бублика на самом деле
Mikhayloff написал(а): whats gamemode, whats lang. of code should be your "tablet"? etc. Mate, you gives nothing for us. Нажмите для раскрытия... это чел который писал тебе что 65 баксов за его заказ это дохуя а ты типа - оверпрайснутый челибос ну так, если чо а то ты серьёзно так поехал уже а тут ну дырка от бублика на самом деле
Mikhayloff Модератор Команда форума high designer 9 Окт 2020 1,450 989 211 20 Апр 2023 #8 Inoi написал(а): это чел который писал тебе что 65 баксов за его заказ это дохуя а ты типа - оверпрайснутый челибос ну так, если чо а то ты серьёзно так поехал уже а тут ну дырка от бублика на самом деле Нажмите для раскрытия... про дырку ваще не понял.
Inoi написал(а): это чел который писал тебе что 65 баксов за его заказ это дохуя а ты типа - оверпрайснутый челибос ну так, если чо а то ты серьёзно так поехал уже а тут ну дырка от бублика на самом деле Нажмите для раскрытия... про дырку ваще не понял.
THEWIZKID Активный участник 20 Янв 2023 76 52 30 20 Апр 2023 #9 got some Xanax and paracetamol hit me up Реакции: Mikhayloff