This is a mobile optimized page that loads fast, if you want to load the real page, click this text.

Ищу Шукаю команду для створення українського RageMP сервера з нуля.

sbcash

Новый участник
27 Апр 2023
2
0
5
Шукаємо розробника виключно з України!

Розробник потрібний для створення Role Play сервера в RageMP.

ВАЖЛИВО: знання мови програмування: JS (NodeJS).

Не менш важливим є бажання та інтерес до роботи.

Також ми можемо надати вам максимально комфортні умови роботи та вирішення всіх проблем, пов'язаних з розробкою в найкоротші терміни.

Я зустрічав безліч знаючих розробників, але не мають інтересу та бажання працювати у цій сфері. Також вони не розуміли, що можуть мати велику вигоду, працюючи з нами.

Маючи величезне бажання та фінанси на розвиток проекту, так само його піар, не вистачає лише допомоги знаючих та компетентних у тій чи іншій задачі проекту людей, інакше кажучи – команди.

Для отримання більш точної інформації прошу звертатися у Telegram: @supbruh_cash

Mikhayloff

⚡️UI Designer
Команда форума
Moderator
High designer
9 Окт 2020
1,557
777
211
А почему исключительно из Украины? Разработчики из других стран чем-то не устраивают вас?

Daniello97

Начинающий специалист
12 Дек 2021
224
48
85
Наверное что бы удобнее было работать? Если у них в Украине ФОП или ТОВ оформлен (типо ИП и ООО) то естестно они могут только с гражданами Украины составлять договора и т.д. А акцент на этом сделали из-за того что на форуме большинство людей из рф и других стран СНГ

Реакции: kirillzver

adada

Гуру
22 Июн 2022
422
116
112
Еще в данный момент проблемы будут с оплатой труда. Кроме как крипты других способов на даный момент я не знаю.

Последнее редактирование:
Реакции: Daniello97