This is a mobile optimized page that loads fast, if you want to load the real page, click this text.

В пошуку проекта

Sheriffs

Участник портала
19 Апр 2024
58
3
18
Всім привіт , я з України.
  • Хочу знайти цікавий проект для спільного розвитку.
  • Що саме я шукаю : 1) я не шукаю заробітку на проекті, але якщо буде в подальшомуО’кей не відмовлюсь. 2) Знайомства з цікавими людьми, які дійсно прагнуть зробити щось цікаве .3) Тай в принципі то все.
Що можу запропонувати я : 1) Пиздлявий та цікавий дядько ))) 2) Маю знання по клієнт частині - Блендер , Жаба і тд не нависокому рівні ну для GTA вистачає.3) вивчаю та програмую на JS, TS , React та ще в деяких сферах пробую себе. 4) Дуже виликі навички гри на RP проектах - Ліда , Адмінка , Куратор і тд.
Маю можливість допомагати фінансово але це потрібно обговорювати , тай самі розумієте що не буду цього робити одразу як прийду на проект. Всім дякую за увагу.
Зараз на цей час співпрацюю з проектом ONYX UA, так пишу деякі моменти для людей.
Якщо кому цікаво можете відписати в особисті повідомлення свій дс.

Sheriffs

Участник портала
19 Апр 2024
58
3
18
Все ще в пошуку ті пропозиції що надходять , вибачте але в них немає довіри.

Sheriffs

Участник портала
19 Апр 2024
58
3
18
Не думав шо так весело буде . Хлопці хто пише якщо ви не можете з самого початку потратити якісь кошти, не має різниці на що це як мінімум не зрозуміло , а для чого його робити взагалі. Я особисто нічого не продаю мені то не потрібно але я написав що готовий працювати в гарній команді для досягнення якихось результатів. На рахунок що я вмію? . Я написав з самого початку. Наразі в пошуку. А ще вибачте але сервера які базуються на злитих модах з он-лайном в 100 людей , не потрібно нести себе дуже високо. На 5 RP такого відбору не було як у вас ))

Dedus

Участник портала
20 Фев 2024
4
0
15
Привіт друже, можемо обговорити в телегі : NaviUA666

Oxezgo

Специалист
high coder
18 Сен 2021
4
2
77
Привет, добавь меня в дискорд: oxe9999

Sheriffs

Участник портала
19 Апр 2024
58
3
18
Все ще в пошуку , хлопці невже так тяжко заробляти гроші, окрім як намагатися когось ноебать?

Реакции: NΞITHΞR#0001