Усім привіт, збираю команду однодумців, Frontend-Backend розробник та UI/UX дизайнера.
Трішки про себе:
27 років, працюю QA Engineer та можу бути у ролі PM/BA/QA. У GTA RageMp вже понад 5 років
Ідея:
Планую зібрати команду однодумців з дружньою атмосферою, які хочуть підвищити свої навички у Gamedev та розвиватися у цьому напрямку.
Сервер буде налаштований виключно на Українську аудиторію. Зараз наразі я займаюсь створенням попередньо усіх дискорд каналів (для фракцій) та їх налаштуванням: а також правил для сервера, почав з цього щоб подалі не відволікатися на це і всю увагу приділяти розробці моду.
З приводу самого моду, є багато цікавих ідей але на реалізацію цих ідею будемо відштовхуватись від досвіду розробників. Обов'язковим пунктом в розробці буде повністю перероблений UI та сам мод яким ми разом оберемо і від нього будем відштовхуватись. На початку зробити стабільний мод без крітікал багів: з основним функціоналом як і на всіх серверах: А. даль вже нью фічі. Зараз на Українській індустрії дуже мало дійсно якісних серверів, тому я планую конкурувати з іншими серверами саме у UA.
З приводу заробітку для розробників и т.п, після відкриття усі кошти які будуть надходити підуть на розвиток серверу та оплату праці розробників. Планую зробити все офіційно та законно (сплачувати податки). Хостинг для розробки придбаю за свої кошти.
Як що ви дійсно зацікавлені у вас є вільний час: та бажання створити щось дійсно якісне пишіть мені у діскорд: Burmester#5626